Цена снижена! Волпер (AISI 201) Увеличить

Волпер (Искрогаситель) (AISI 201)

Дымоходы

Дефлектор (Волпер) - служит для улучшения тяги и направления потока выхлопных газов.

Искрогаситель - предназначен для предотвращения выброса искр во время работы открытого огня.

Подробнее


446 грн

469 грн

-5%

Доставляем по всей Украине

Срок от 1 до 5 рабочих дней

Консультации профессионалов

Минимальный заказ на сайте - 2000 грн

Дефлектор (волпер) і іскрогасник - це дві деталі, що виконують важливі функції системи димовидалення.

Дефлектор, встановлений у верхній частині димоходу, служить для покращення тяги та напряму потоку вихлопних газів. Він створює турбулентність усередині димаря, що сприяє більш ефективному відводу продуктів згоряння. Дефлектор запобігає зворотному потоку диму і допомагає запобігти утворенню нагару та сажі всередині димаря.

Іскрогасник, призначений для запобігання викиду іскор під час роботи відкритого вогню. Він встановлюється на верхівку димоходу і запобігає попаданню частинок, що горять, іскор і попелу в навколишнє середовище. Іскрогасник зазвичай оснащений спеціальними перешкодами або сіткою, які затримують іскри та попіл, запобігаючи їх вильоту та можливим пожежам.

Обидва компоненти – дефлектор та іскрогасник – є важливими елементами системи димовидалення, забезпечуючи безпеку, ефективність та захист від пожеж. Їх вибір та встановлення залежать від конкретних вимог та умов експлуатації димохідної системи.

Це ефективне та надійне рішення для забезпечення безпечного та ефективного відведення продуктів згоряння. Оформити замовлення ви можете на нашому сайті або по телефону. Ми "Альтум Сервіс" гарантуємо швидку доставку та чудове обслуговування, щоб ви могли насолоджуватися бездоганною роботою вашої димохідної системи протягом багатьох років.

Марка сталиAISI 201
ПроизводительДымоходы
Температура исходящих газовдо 250°С
Посадочное место7-10 см
ЦветЗеркало, Матовое
МатериалНержавеющая сталь (AISI 201)
Страна производитель:Украина

Написать отзыв

Кагла нержавеющая утепленная в нержавеющем кожухе (AISI 201)

Применяют для регулирования тяги, путем частичного перекрытия дымоходного канала, а также в качестве заслонки для печи с открытой камерой сгорания для того, чтобы теплый воздух не уходил из помещения через дымоходную систему. В промышленных дымоходных системах устанавливают каглу с поворотной ручкой. В печном отоплении, устанавливают каглу с длинной ручкой.